۳ اشتباه بزرگ در بازاریابی تلفنی که باید مراقبشان بود

مرکز تماس

 

بازاریابی تلفنی می‌تواند کار ترسناکی باشد. این یکی از کارهایی‌ست که مردم از آن وحشت دارند. اغلب فکر می‌کنند از چیزی که در واقعیت هست، سخت‌تر است. برای این کار فقط باید تلفنی را بردارید، یک شماره را بگیرید و صحبت کنید. به همین راحتی! پس چرا انقدر همه از این شغل می‌ترسند؟ در حامیسان ما فکر می‌کنیم دلیل ترسناک بودن بازاریابی تلفنی برای برخی این است که احتمال شکست را می‌دهند. در واقع این یکی از کارهایی‌ست که افراد اغلب انتظار شکست خوردن درش را دارند. اگر فکر می‌کنید بازاریابی تلفنی کار سختی‌ست، احتمالاً ناامید نخواهید شد. اما اگر فکر می‌کنید در آن موفق نمی‌شوید، ادامه را بخوانید.

ابتدا باید ذهنیت (چارچوب ذهنی) را تغییر دهیم. با مزیت‌های بازاریابی تلفنی آشنا شوید. به زمانی فکر کنید که یک تماس خوب بازاریابی داشتید، با شخص مهمی تماس گرفته‌اید، با او صحبت کرده‌اید، ارتباط خوبی برقرار کرده‌اید، نیازهای مشتری بالقوه را فهمیده‌اید و آنها فهمیده‌اند راه‌حل شرکت شما چگونه این نیازها را برآورده می‌کند. نگهداشتن این خاطرات در ذهنتان و فکر کردن در موردشان در پیشرفت شما کمک بسزایی خواهد کرد، حتی بیشتر از تکنیک‌های بازاریابی تلفنی. پس از آن تمام خاطرات ناجور بازاریابی تلفنی که در ذهنتان جا خوش کرده را دور بریزید. این خاطرات زمانی اتفاق می‌افتند که اعتماد به نفستان تحت تأثیر قرار بگیرد یا در رویه‌ی صحبت اشتباه کنید. به همین جهت در ادامه به چند نکته برای اجتناب از این اشتباهات می‌پردازیم تا از این به بعد ذهنتان فقط خاطرات خوب داشته باشد. ادامه‌ی متن را بخوانید تا بفهمید به چه راحتی می‌توان از اشتباهات بازاریابی تلفنی اجتناب کرد.

۱- «حال شما چطوره؟»

اگر شخصی را نمی‌شناسید بهتر است حالش را نپرسید. در واقع پیشنهاد ما این است که اگر برایتان مهم نیست، نپرسید. این اصل تقریباً در تمام بخش‌های بازاریابی تلفنی صدق می‌کند. «حال شما چطوره؟» یک سئوال کلی‌ست. اگر در جای بی‌ربط پرسیده نشود می‌تواند سئوال کلیِ خیلی خوبی باشد. اگر پزشک یا روانشناس هستید، می‌توانید این سئوال را بپرسید. اما در کلد کال (cold call) بازاریابی تلفنی این سئوال فقط زمانتان را هدر می‌دهد.

وقتی کلد کار بازاریابی تلفنی تان را با سئوال «حال شما چطوره؟» شروع کنید، باعث می‌شوید مکالمه با چند ثانیه‌ی عجیب شروع شود که فردی که تماستان را پاسخ داده سعی می‌کند چیزی مثل «مرسی ممنون» را سرهم کند و به شما بگوید. خودتان را جای آن فرد بگذارید؛ یک کلد کال دریافت می‌کنید و اولین سئوال فرد این است که «حال شما چطوره؟». این چه حسی به شما می‌دهد؟ احتمالاً به خودتان می‌گویید «به خاطر همین به من زنگ زده، میخواد احوالمو جویا بشه؟»

۲- تماس‌های کم

سعی می‌کنید با کسی کلد کال کنید، باشد مشکلی نیست. اما او تلفن را جواب نمی‌دهد. دوباره شماره‌اش را می‌گیرید و باز هم جواب نمی‌دهد. دوباره تلاش می‌کنید و این دفعه روز تعطیل زنگ می‌زنید. دوباره زنگ می‌زنید و این بار در جلسه هستند. به خودتان می‌گویید: «بسه دیگه! مشخصه نمی‌خوان باهام صحبت کنن.» اشتباه می‌کنید! آنها نمی‌دانند شما دارید تماس می‌گیرید. آنها شما را دور نمی‌زنند، آنها حتی نمی‌دانند شما در این جهان وجود دارید.

در حامیسان ما فقط به بازاریابی تلفنی می‌پردازیم. بازاریابی تلفنی تمامِ کاری‌ست که می‌کنیم. برای صبحانه مهارت‌های gatekeeper را می‌خوریم و برای نهار تکنیک‌های شروع مکالمه با دسرِ فروش سودآور. اگر کسی جواب ندهد به این معنی‌ست که هیچکس دیگری هم نمی‌تواند او را بگیرد. بطور متوسط تیم ما با ۷ تا ۱۳ تماس می‌تواند با تصمیم‌گیرنده صحبت کند. بنابراین اگر کارشناسان مجرب ما انقدر تلاش می‌کنند، شما هم باید این کار را بکنید. اگر بعد از سه تماس جا بزنید، حتی نزدیک ما هم نشده‌اید. در چند روز مختلف تماس بگیرید (پشت هم شماره را نگیرید) و صبور باشید. شما آن جایی پیروز می‌شوید که رقیبتان ناامید شده.

۳- پیغام گذاشتن

یک اشتباه معمول دیگر پیغام گذاشتن است. دلیل این کار ممکن است این باشد که کارشناس از تماس‌های ناموفق خسته شده یا اینکه فکر می‌کند پیغام گذاشتن و انتظار برای تماس گرفتن خریدار کار راحت‌تری‌ست. این کار به دو دلیل اشتباه است. اگر برای فردی پیغام بگذارید که با شما تماس بگیرد، عملاً عنصر کنترل را به او تقدیم کرده‌اید. وقتی این مسئولیت ناخواسته را به خریدار تحمیل کنید، هر تماس یا تعاملی از سوی شما از موضع ضعف خواهد بود. اگر خریدار به شما زنگ بزند ناراحت خواهد بود چون در پیغام ذکر نکرده‌اید که این تماس، تماس بازاریابی بوده است.

اطلاعات جامع از مشتریان بالقوه یک منبع محدود است، پس با میان‌برهای نسنجیده آن‌را خراب نکنید. صبور باشید تا موفق شوید چون همانطور که گفتیم جاییکه رقیبتان خسته می‌شود شما می‌توانید برنده شوید. بازاریابی تلفنی زمان، مهارت و استقامت می‌طلبد. بنابراین برای تمرین کردن زمان بگذارید و در مورد چیزهایی که به دردتان می‌خورند فکر کنید تا پیشرفت کنید.

بازاریابی تلفنی یک اصل جادویی‌ست چون فقط با یک تلفن می‌توان شغل ایجاد کرد و مزیت‌های متعددی را تقدیم شرکت کرد.

منبع:bluedonkey

برای دریافت خدمات برون سپاری مرکز تماس (کالسنتر) و پشتیبانی تلفنی ۲۴ساعته، با مرکز تماس حامیسان در ارتباط باشید.

برای ارتباط با بخش پشتیبانی همراه اول در رابطه با خدمات ارزش افزوده موبایل می توانید با مرکز تماس حامیسان از طریق شماره ۰۲۱۴۱۹۵۷ به صورت ۲۴ ساعته در ارتباط باشید.

برای ارتباط با بخش پشتیبانی ایرانسل در رابطه با خدمات ارزش افزوده موبایل می توانید با مرکز تماس حامیسان از طریق شماره ۰۲۱۴۱۹۵۷ به صورت ۲۴ ساعته در ارتباط باشید.

برای ارتباط با بخش پشتیبانی دیوار در رابطه با مشکلات احتمالی در زمینه انتشار آگهی و پرداخت می توانید با مرکز تماس حامیسان از طریق آدرس https://divar.ir/ticket و یا آدرس ایمیل support@divar.ir به صورت ۲۴ ساعته در ارتباط باشید.

برای ارتباط با بخش پشتیبانی کافه بازار در رابطه با مشکلات احتمالی در زمینه انتشار برنامه ها و ایرادات درون برنامه ای می توانید با مرکز تماس حامیسان از طریق شماره۰۲۱۹۱۰۰۲۲۳۳۰ به صورت ۲۴ ساعته در ارتباط باشید.

keyboard_arrow_up