آیا شما هم در بخش مرکز تماسهای ورودی کار میکنید و در زمینه فروش محصولات تخصص دارید؟ مهم نیست که در بخش فروش چه محصول یا خدماتی کار می کنید، در این مقاله میتوانید با نکتههایی برای افزایش فروش خود آشنا شوید و اطلاعات مفیدی به دست آورید.
-
مزایای محصول خود را بفروشید نه ویژگیهای آن را:
زمانی که با مشتری ارتباط برقرار میکنید، بیش از حد روی توضیحات محصول و پارامترهای فنی آن تمرکز نکنید، زیرا مشتری به راحتی میتواند با کمی جستجو همه این اطلاعات را به صورت آنلاین به دست آورد. در عوض سعی کنید روی مزایایی که در زندگی روزمره به مشتری شما کمک خواهد کرد، توجه کنید. برای مثال اگر شما دستگاههایی برای درست کردن اسموتی میفروشید و میدانید که مشتری شما وقتی برای خورن صبحانه ندارد، از این موقعیت به نفع خودتان استفاده کنید و به آن ها نشان دهید که چگونه میتوانند در عرض چند ثانیه و به راحتی صبحانهشان را آماده کنند.
-
نسبت به محصولی که می فروشید، آگاه باشید:
شناخت محصولاتی که میفروشید در کار شما اهمیت زیادی دارد. هیچ سوالی در مورد ویژگیهای محصول نباید شما را غافلگیر کند. درست است که پیشتر گفتیم که بهتر است زیاد روی توضیحات محصول تمرکز نکنید، اما شما باید بتوانید به هر سوالی که مشتری در زمینه محصولاتی که ارائه میدهید دارد، پاسخ دهید.
اگر کار شما در مرکز تماس، فروش سرخکن است، باید از همه مزایای این سرخکن نسبت به مدلهای قدیمی و سنتی آن آگاه باشید و حتی بدانید این دستگاه در چه مدت زمانی قادر به سرخ کردن سیب زمینی است.
-
حرفهای عمل کنید، اما بیش از حد فشار نیاورید:
درست است که کار شما در مرکز تماس، فروش محصولات است و باید تا زمانی که مشتری راضی به خرید نشده به تلاش خود ادامه دهید، اما بهتر است بدانید که نباید به هیچ عنوان به مشتری فشار بیاورید. این کار شاید روی برخی از مشتریان شما جواب دهد اما حس خوبی به مشتریان القا نمیکند و او حتی بعد از خرید احساس مثبتی نسبت به خرید خود، محصولی که دریافت میکند و حتی شرکت شما در ذهن نخواهد داشت.
-
قوانین اساسی ارتباطات را اعمال کنید:
همیشه تماس را درست آغاز کنید، فراموش نکنید که سلام و خودتان را معرفی کنید و از نام مشتری استفاده نمایید.
همیشه در مرکز تماس هنگام صحبت با مشتری، مودب و خوش برخورد باشید و از عبارات لطفا و متشکرم استفاده کنید. از خودتان شور و اشتیاق نشان دهید و با تن صدایی طبیعی صحبت کنید نه صدایی ساختگی و تئاترگونه. مشتری شما باید احساس کند که اگر این تماس قطع نشود، او حتما با اطلاعاتی که کسب میکند سود میبرد.
هنگامی که با مشتری تماس می گیرید، بابت تماستان از او عذرخواهی نکنید چون این شغل شماست، در عوض سعی کنید بگویید: «میدانم که شما هم سرتان شلوغ است اما میتوانید تنها ۳ دقیقه از وقتتان را به من بدهید؟»
در مرکز تماس به عنوان یک کارشناس حرفه ای باید به تماس تلفنی کنترل داشته باشید اما هیچ گاه کلام مشتری را قطع نکنید و به خوبی به او گوش کنید.
-
مکالمهتان را ادامه دهید و از مشتری سوالاتی بپرسید:
سعی کنید کمتر از پاسخهای مختصر مثل بله و خیر استفاده کنید و در ادامه سوالی نظیر اینکه «آیا میتوانم زمانی که ماشین لباسشویی روشن است خانه را ترک کنم، بگویید بله، میتوانید شروع شستشو را بر روی زمان مشخصی برنامه ریزی کنید.
انعطاف پذیر باشید. نسبت به قوانین خیلی سرسخت نباشید و سعی کنید که مکالمهتان را با شرایط سازگار کنید. در طول تماس تنها بر روی فروش یک چیز تمرکز نکنید و اگر مشتری نسبت به یک کالای دیگر شما هم عکسالعمل نشان داد، از این فرصت برای فروش آن ها نیز استفاده کنید. اگر احساس میکنید مشتری خسته شده و یا به چیزی که برای او توضیح میدهید، علاقهای ندارد، بهتر است که ببینید بیشتر به دنبال چه چیزی است و چه اطلاعاتی برای او جذابیت بیشتری دارد و آن را به مشتری خود ارائه دهید.
-
قابل اعتماد باشید:
به عنوان یک کارشناس مرکز تماس هنگام صحبت با مشتری خود سعی کنید تا احساس همدلی و حرفهای بودن را از خود نشان دهید تا مشتری احساس کند که شما قابل اعتماد هستید و در مورد کالایی که میفروشید هم همین طور قابل اطمینان هستید.
-
مشتریانتان را بشناسید:
نوع ارتباطتتان را با مشتری بر اساس نیازهای او تنظیم کنید. اگر به تاریخچه ارتباطات و سفارشات قبلی مشتریتان دسترسی دارید، میتوانید به او پیشنهاداتی در زمینه علایقش بدهید. یاد بگیرید که چطور انواع مشتریانتان را بشناسید و خودتان را با آن ها هماهنگ و تماسهای کارآمدتری را با آن ها تجربه کنید.
-
چرا برخی از تماسها به معامله ختم نمیشود؟
زمانی که همه چیز طبق برنامه پیش می رود، پس چرا معاملهای اتفاق نمی افتد؟ میتوانید دوباره به تماسهای ضبط شده گوش کنید و از همکاران و حتی مدیر خود در مرکز تماس کمک بخواهید و علائم هشدار دهنده را شناسایی کنید تا در آینده از وقوع چنین مشکلی جلوگیری نمایید.
اگرچه همیشه آسان نیست، اما این موضوع اهمیت زیادی دارد که مشتریتان احساس کند شما رفتاری دوستانه دارید و در کارتان به عنوان یک کارشناس مرکز تماس، حرفهای هستید. شما نمیتوانید کسی را مجبور به خرید چیزی کنید که نمیخواهد اما میتوانید با استفاده از رویکردهای شخصی و تکنیکهای صحیح فروش، موقعیتی در جهت فروش بیشتر ایجاد کنید و با موفقیت با مشتریتان معامله انجام دهید تا او نیز از خرید خود احساس رضایت کند.
امیدواریم نکات ذکر شده در این مقاله بتواند به موفقیت بیشتر شما در کارتان کمک کند.
منبع: cloudtalk
برای دریافت خدمات برون سپاری مرکز تماس (کالسنتر) و پشتیبانی تلفنی ۲۴ساعته، با مرکز تماس حامیسان در ارتباط باشید.
برای ارتباط با بخش پشتیبانی همراه اول در رابطه با خدمات ارزش افزوده موبایل می توانید با مرکز تماس حامیسان از طریق شماره ۰۲۱۴۱۹۵۷ به صورت ۲۴ ساعته در ارتباط باشید.
برای ارتباط با بخش پشتیبانی ایرانسل در رابطه با خدمات ارزش افزوده موبایل می توانید با مرکز تماس حامیسان از طریق شماره ۰۲۱۴۱۹۵۷ به صورت ۲۴ ساعته در ارتباط باشید.
برای ارتباط با بخش پشتیبانی دیوار در رابطه با مشکلات احتمالی در زمینه انتشار آگهی و پرداخت می توانید با مرکز تماس حامیسان از طریق آدرس https://divar.ir/ticket و یا آدرس ایمیل support@divar.ir به صورت ۲۴ ساعته در ارتباط باشید.
برای ارتباط با بخش پشتیبانی کافه بازار در رابطه با مشکلات احتمالی در زمینه انتشار برنامه ها و ایرادات درون برنامه ای می توانید با مرکز تماس حامیسان از طریق شماره ۰۲۱۴۱۲۵۳۰۰۰ به صورت ۲۴ ساعته در ارتباط باشید.